EVENEMENTEN

Liefste klanten,

Wij hadden jullie niet zonder reden allemaal samen proberen krijgen op onze BBQ.
Er moet ons iets van het hart.
Met spijt, maar ook met een vorm van blijdschap willen we jullie vertellen dat we het binnenkort over een andere boeg gooien.
Vanaf deze zomer gaan wij onze manege officieel veranderen in een privéstal met wat extra’s.
Sommigen hadden dit misschien al zien aankomen aangezien wij al enkele maanden geen nieuwe leden meer aannemen en wij al hier en daar manegelessen aan het schrappen zijn,
voor anderen is dit waarschijnlijk een donderslag bij heldere hemel.
Aangezien mijn ouders het wat rustiger aan willen gaan doen en ik alleen jullie niet kan bieden wat we jullie nu met ons 3 bieden, hebben we keuzes moeten maken.
Er is een optie om met meer personeel verder te werken, maar dat ziet mijn te precieze zelve niet zitten.
We werken nu ieder meer dan 70 uren in de week en dat houdt geen mens vol.
Ook is onze vaste ploeg manegepaarden bijna volledig aan pensioen toe en deze lieve paarden allemaal vervangen zou financieel niet haalbaar zijn omdat de prijzen van de paarden heel erg zijn gestegen.
De zeer grote inflatie van de prijzen van de paarden heeft eigenlijk de doorslag gegeven.
Ook geef ikzelf heel veel uren privéles en dit wil ik zeker niet laten vallen.
Dit alles samengenomen, heeft ons tot deze beslissing gebracht.
Wij zullen vanaf heden geen les abonnementen meer verkopen en voor diegene die er nog net eentje kochten, jullie krijgen nog tijd tot de zomer om deze op te gebruiken.
Hoe het verder zal verlopen met paarden in half pension en huurpaarden zal ten gepaste tijden en met de gepaste personen gecommuniceerd worden.
Ook komen er nog enkele pony’s vrij om te huren, maar deze informatie volgt binnenkort, niet vandaag.
Wij zullen wel nog groepsactiviteiten en groepslessen blijven aanbieden aan mensen met een huur- of eigen paard.
Door al deze veranderingen zullen wij in de toekomst gedag moeten zeggen tegen velen van jullie, wij hopen nog een deel van jullie verder te begeleiden met een huur of eigen paard en voor de rest hoop ik dat jullie een even leuke manege als ons ter vervanging zullen vinden.
Mijn excuses aan de mensen die dit hele of halve verhaal van iemand anders moesten horen, maar dat ligt aan de mensen die het perongeluk te weten kwamen en het nodig vonden om ons verhaal in onze plaats te doen.
Lieve mensen, velen zullen teleurgesteld zijn en onze excuses hiervoor, maar soms moet een mens moeilijke beslissingen nemen in het leven waarbij men niet alleen aan anderen, maar ook vooral aan zichzelf denkt.
De mensen die ons echt graag zien, zullen ons wel begrijpen, werken is namelijk niet het enige wat telt in het leven, maar dat is wel het enige wat mijn ouders in hun leven tot nog toe hebben gedaan en nu is het tijd om wat meer te kunnen leven.

Veel liefs

Emily, Bart en Anja